POKé SJOESIE ALPHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Sjoesie Alphen. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 20:02 Heerlijk gegeten, beetje jammer van het hoge minimumbedrag maar was zeker de moeite waard, wij komen terug!
8 sep 2022 om 21:21 Was erg lekker
26 aug 2022 om 16:23 Heerlijk! Lekkerste van Alphen, zeker een aanrader :)
25 aug 2022 om 16:02 Heerlijk! Mangosaus een echte aanrader
15 aug 2022 om 17:03 Lekker, zoals gewoonlijk en ook nog snel bezorgd.
12 aug 2022 om 20:48 Snel geleverd en heerlijke pokebowls hier altijd!
8 aug 2022 om 20:16 Bijna 3 uur zitten wachten op het eten zonder terugkoppeling ! Gebeld na 2 uur en toen zeiden ze dat het onderweg was. Jammer eten was goed maar hierdoor niet weer bestelle
1 aug 2022 om 23:23 Lekker, zoals altijd! En netjes gebeld dat de bezorging iets langer duurde.
1 aug 2022 om 19:32 Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd
31 jul 2022 om 21:14 Ik heb om 18.30 besteld. Om 19.55 gebeld wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Antwoord: is onderweg en zo bij u. Want het was druk. het eten kwam pas om 20.35. Ook al is het druk, twee uur na bestelling pas bezorgen vind ik echt niet acceptabel
31 jul 2022 om 21:12 Al eerder poke bowl besteld. Deze keer was de rijst helaas nog warm en kreeg ik mango ipv de bestelde tamago in mijn poke bowl wat helaas de smaak van de hele poke bowl veranderde.
30 jul 2022 om 21:18 2 uur geleden besteld en zit nog steeds te wachten