POKé SJOESIE ALPHEN

POKé SJOESIE ALPHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Sjoesie Alphen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 11:27 Goed eten beste pokebowls van Alphen en omstreken
20 jun 2022 om 21:12 Vriendelijke personeel! Erg snel met de bestelling Super lekker gegeten!
19 jun 2022 om 22:41 De crispy sushi is beste van Alphen
19 jun 2022 om 22:08 Het was super lekker!!!
18 jun 2022 om 10:23 Super lekker! Ik had met kip teriyaki en partner met tonijn. Heerlijk en veel. Volgende keer ga ik weer hier bestellen.
16 jun 2022 om 21:31 Wij bestellen heel vaak bij Poke Sjoesie en dit blijven toch wel de beste poké bowls van alphen. Heerlijke verse producten en goede verhouding toppings rijst. De bezorging is ook altijd super snel! Echt toppie!
12 jun 2022 om 19:54 Sushi was super!
12 jun 2022 om 19:48 Heerlijke poke bowl! Eerder op de dag besteld, maar op tijd bezorgd. Goed en netjes verpakt. Ga hier zeker nog een keer bestellen!
10 jun 2022 om 7:35 Het viel wat tegen deze keer. De nasi was zo zout dat het niet te eten was. Ik probeer het vandaag nog te mengen met neutrale wotte rijst, anders moet het helaas de vuilnisbak in. De gefrituurde kip was taai en dus verre van het bellofde
9 jun 2022 om 20:40 Sushi pokebowl goed. Bij de Nasi is er iets heel erg fout gegaan. Dit was niet normaal zout. Punt van aandacht ;)
6 jun 2022 om 18:35 Echt goed eten! De Moonbowl is een keus.
1 jun 2022 om 23:16 Eerste keer Poké bowl...heeerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen, bedankt!